Om oss

Vår ordförande, Louise Vedin, födde idén om att samla ihop några fotointresserade i och kring Obbola för att på så sätt kunna inspirera och entusiasmera varandra, att förvärva andras kunskaper och att dela med sig av sina egna.

Vi träffades på Obbola Folkets Hus för första gången i slutet av januari 2015 och redan på första mötet togs beslutet att vi skulle gå vidare med projektet under ordnade former. Obbola Fotoklubb bildades och en styrelse utsågs.

Efter endast ett par träffar blev vi tillfrågade om att agera jury för Expo 2015- fotoklubbarna i norrlands stora fototävling – en svår men rolig och lärorik uppgift som vi, i egen mening, klarade med bravur.

Efter sporadiskt inplanerade möten och exkursioner mm togs beslutet att vi skulle träffas på en mer organiserad, och jämn basis. Vi träffas med ca 2 veckors mellanrum (givetvis valfritt hur ofta man deltar) och gör exkursioner (fotograferar), planerar, visar upp bilder för varandra, diskuterar, utbyter kunskap, ställer ut våra foton mm. För att se vår kalender kan du klicka här.